جراحی درون بین و کم تهاجمی عمومی درمان جراحی چاقی مرضی

استیک سبزیجات

در این قسمت دستور آشپزی استیک سبزیجات رژیمی مناسب بیمارانی که عمل جراحی بای پس معده شده اند را مشاهده خواهیم کرد.

مواد لازم 

یک دوم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

گوشت استیک 450 گرم ، برش داده شده

مقداری روغن

سس قارچ

یک دوم فنجان پیاز خرد شده

یک حبه سیر، خرد شده

دو فنجان قارچ که نازک برش داده شده باشند

یک فنجان آب گوشت کم نمک

یک سوم فنجان سرکه سفید

یک قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک

یک دوم فنجان پیازچه خرد شده

 

طرز تهیه

منقل را گرم کنید. برای اینکه گوشت استیک را آماده کنید به دو طرف آن به صورت مساوی نمک و فلفل بزنید. استیک را روی سینی مخصوص کباب کردن که از قبل با مقداری روغن چربش کردید، قرار دهید. گوشت را از هر سمت تا زمانی که پخت، بپزید. گوشت را از روی سینی بردارید و با فویل بپوشانید. برای آماده کردن سس، یک ماهی تابه نچسب را روی حرارت متوسط رو به بالا حرارت دهید. ماهی تابه را با مقداری روغن چرب کنید. یک دوم فنجان سیر یا پیاز اضافه کنید، 2 دقیقه بپزید. قارچ ها را اضافه کنید، 4 دقیقه بپزید. آب گوشت، سرکه و بالزامیک را اضافه کنید. ترکیب را که حالا آب دارد به جوش بیاورید، حرارت را تا متوسط پایین بیاورید و اجازه دهید بجوشد تا زمانی که به یک و یک چهارم فنجان برسد ( حدود 6 دقیقه طول می کشد ). پیازچه ها را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بپزید. استیک را با دقت برش داده و ورق ورق کنید سپس با سس قارچ و پوره سیب زمینی سرو کنید.

 

اطلاعات تغذیه ای

مواد گفته شده در این دستور غذایی برای 4 وعده می باشد، هر وعده شامل 85 گرم گوشت و حدود یک سوم فنجان سس قارچ می شود.

کالری 203

کالری از چربی: 35 درصد

چربی در یک وعده: 8 گرم

چربی اشباع در یک وعده: 3.3 گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: 3.2 گرم

چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.4 گرم

پروتئین در یک وعده: 25.4 گرم

کربوهیدرات در یک وعده: 6.1 گرم

فیبر در یک وعده: 1.2 گرم

کلسترول در یک وعده: 43 میلی گرم

آهن در یک وعده: 1.9 میلی گرم

سدیم در یک وعده: 462 میلی گرم

کلسیم در یک وعده: 35 میلی گرم