مواد لازم
فلفل دلمه ای بزرگ 4 عدد
یک و یک دوم قاشق چای خوری روغن کانولا
یک عدد پیاز متوسط خرد شده
یک حبه سیر خرد شده
مرغ یا بوقلمون چرخ کرده 500 گرم
یک و یک دوم فنجان برنج پخته شده
سس گوجه 225 گرم
یک قاشق غذا خوری جعفری خرد شده تازه
یک قاشق چای خوری نمک ( اختیاری)
یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
روش پخت
فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید درون فلفل دلمه ای ها را خالی کنید و انتهاب ساقه را بزنید. در یک قابلمه بزرگ 8 لیوان آب را به جوش بیاورید و فلفل دلمه ای ها را درونش بگذارید تا نرم شوند، حدود یک دقیقه. فلفل دلمه ای ها را از آب جوش بیرون بیاورید و زیر آب بگیرید تا خنک شوند، سپس کنارشان بگذارید. روغن را در یک قابلمه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط گرم کنیدپیاز و سیر را اضافه کنید و بپزید، مرتب بهم بزنید تا نرم شوند، حدود 3 دقیقه. مرغ یا بوقلمون را اضافه کنید و بپزید با یک قاشق چوبی بهم بزنید، آنقدر بپزید که رنگ صورتی خود را از دست بدهد، حدود 2 دقیقه. میکس مرغ یا بوقلمون را به یک کاسه متوسط منتقل کنید و با برنج، یک دوم فنجان سس گوجه، جعفری، نمک ( اگر استفاده می کنید ) و فلفل ترکیبش کنید. فلفل ها را با این مواد پر کنید و در ظرف پخت قرار دهید. یک دوم باقی مانده از سس گوجه را روی فلفل ها بریزید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزد.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای 4 وعده است. هر وعده شامل یک فلفل دلمه ای شکم پر می شود.
اطلاعاتی که در ادامه گفته می شود مربوط به یک وعده از این غذا است.
کالری 327
چربی در یک وعده: 12 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 3 گرم
فیبر در یک وعده: 6 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 31 گرم
پروتئین در یک وعده: 25 گرم
فولات در یک وعده: 39 میکرو گرم
کلسترول در یک وعده: 84 میلی گرم
قند در یک وعده: 7 گرم
ویتامین A در یک وعده: 1.017 IU
ویتامین C در یک وعده: 139 میلی گرم
کلسیم در یک وعده: 39 میلی گرم
آهن در یک وعده: 3 میلی گرم
سدیم در یک وعده: 354 میلی گرم
پتاسیم در یک وعده: 805 میلی گرم