جراحی درون بین و کم تهاجمی عمومی درمان جراحی چاقی مرضی

جوجه با سس نارگیل

در این قسمت دستور آشپزی جوجه با سس نارگیل رژیمی مناسب بیمارانی که عمل جراحی بای پس معده شده اند را مشاهده خواهیم کرد.

مواد لازم

شیر نارگیل 400 گرم

برنج 3 پیمانه

سینه مرغ 3 عدد

پیاز 1 عدد متوسط

سیر 5 عدد

فلفل 2 عدد

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

ذرت شیرین 1 قاشق غذاخوری

ریحان 1 قاشق غذاخوری

پودر کاری 2 قاشق چای‌خوری

نمک 1 قاشق چای‌خوری

فلفل ½ قاشق چای‌خوری

چیلی ¼ قاشق چای‌خوری

زنجبیل 1 قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه

پودرکاری، نصف قاشق چای‌خوری نمک، فلفل و پودر چیلی را به آن اضافه کنید و روی ظرف را پوشانده و اجازه دهید برای یک تا دو ساعت بماند. سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) را به قطعات 5/2 سانتی خرد کرده و داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. روغن را در یک تابه نچسب بزرگ ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیاز (خرد شده)، ریحان (خشک شده)، سیر (رنده شده) و فلفل (خرد شده) را در آن بریزید و روی حرارت متوسط تفت دهید تا پیاز طلایی شود. سپس سینه مرغ و نصف قاشق چای‌خوری نمک (که باقی‌مانده بود) را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ شوند. شیر نارگیل و پودر ذرت (ذرت شیرین) را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس آن‌ را به آرامی به مخلوط داخل تابه اضافه کرده و سریع هم بزنید، سپس صبر کنید تا مخلوط کاملاً پخته و غلیظ شود. زنجبیل (تازه و رنده شده) را به غذا اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملاً پخته شود. سپس آن ‌را روی برنج گرم ریخته (برنج را از قبل بپزید) و سرو کنید.