مواد لازم
شیر نارگیل 400 گرم
برنج 3 پیمانه
سینه مرغ 3 عدد
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 5 عدد
فلفل 2 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
ذرت شیرین 1 قاشق غذاخوری
ریحان 1 قاشق غذاخوری
پودر کاری 2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل ½ قاشق چایخوری
چیلی ¼ قاشق چایخوری
زنجبیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
پودرکاری، نصف قاشق چایخوری نمک، فلفل و پودر چیلی را به آن اضافه کنید و روی ظرف را پوشانده و اجازه دهید برای یک تا دو ساعت بماند. سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) را به قطعات 5/2 سانتی خرد کرده و داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. روغن را در یک تابه نچسب بزرگ ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیاز (خرد شده)، ریحان (خشک شده)، سیر (رنده شده) و فلفل (خرد شده) را در آن بریزید و روی حرارت متوسط تفت دهید تا پیاز طلایی شود. سپس سینه مرغ و نصف قاشق چایخوری نمک (که باقیمانده بود) را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ شوند. شیر نارگیل و پودر ذرت (ذرت شیرین) را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس آن را به آرامی به مخلوط داخل تابه اضافه کرده و سریع هم بزنید، سپس صبر کنید تا مخلوط کاملاً پخته و غلیظ شود. زنجبیل (تازه و رنده شده) را به غذا اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملاً پخته شود. سپس آن را روی برنج گرم ریخته (برنج را از قبل بپزید) و سرو کنید.