مواد لازم
2 قاشق غذا خوری روغن گیاهی
چهار سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان ( 113 گرم )
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
یک حبه سیر، خرد شده
یک قاشق غذا خوری سس تند خردل
یک دوم فنجان سرکه سیب
یک عدد سیب متوسط بدون هسته و برش داده شده، ترجیحا سبز
6 فنجان اسفناج خرد شده
طرز تهیه
روغن را در یک ماهیتابه نچسب روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید. روی مرغ نمک و فلفل بریزید و سپس در ماهیتابه قرار دهید. هر طرف مرغ را به مدت 5 تا 6 دقیقه و یا تا زمانی که به رنگ قهوه ای درآید بپزید. سپس مرغ را به یک بشقاب منتقل کنید و گرم نگهش دارید. چهار مورد بعدی از لیست موارد لازم را به ماهیتابه اضافه کنید. تا رسیدن به نقطه جوش حرارت دهید، شعله را کم کنید، اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بجوشند و مرتب تکانشان دهید. مرغ را دوباره به ماهی تابه و کنار مواد دیگر برگردانید. به مدت سه دقیقه یا تا وقتی که سس ضخیم و مرغ پخته شود، ماهیتابه را روی شعله نگه دارید. اسفناج را به ماهیتابه اضافه کنید. به همراه دیگر مواد اسفناج ها را نیز حدود یک دقیقه تفت دهید و سپس غذا را به همان شکل داغ سرو کنید.
*مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده می باشد. هر وعده شامل یک سینه مرغ و یک دوم فنجان میکس سیب و اسفناج می شود.*
اطلاعات غذایی
کالری: 202
چربی 5 گرم
چربی اشباع 1 گرم
چربی غیر اشباع 2 گرم
چربی دارای حلقه های غیر اشباع: 2 گرم
پروتئین 27 گرم
کربوهیدرات 12 گرم
فیبر 2 گرم
کلسترول 67 میلی گرم
آهن 2 میلی گرم
سدیم 238 میلی گرم
کلسیم 46 میلی گرم