مواد لازم
کدو سبز متوسط : 2 عدد
روغن زیتون : 2 قاشق چای خوری
نمک برای چاشنی : یک دوم قاشق چای خوری
پنیر پارمسان رنده شده : یک سوم تا یک دوم فنجان
طرز تهیه
فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
کدوها را به خوبی تمیز کنید، انتهای کدوها را ببرید و به صورت طولی آن ها را ببرید، طوری که کدو به 4 قسمت تقسیم شود.کف ظرف را با روغن زیتون چرب کنید و قطعات کدو سبز را در آن بچینید.سپس به آنها نمک بزنید و روی کدوها پنیر بریزید. ظرف را بدون درپوش داخل فرگذاشته و به مدت 20 دقیقه روی حرارت 350 درجه قرار دهید. سپس برای هر وعده دو قطعه کدو سبز داخل بشقاب بگذارید و سرو کنید.
این غذا می تواند به عنوان پیش غذا و در کنار غذایی دیگر هم سرو شود.
اطلاعات تغذیه ای :
مواد لازم در این دستور پخت برای 4 وعده است. هر وعده شامل دو قطعه کدو سبز است. اطلاعاتی که در ادامه می خوانید مربوط به یک وعده از این غذا است.
کالری 72
چربی در یک وعده 5 گرم
کلسترول در یک وعده 7.3 گرم
کربوهیدرات در یک وعده 3.4 گرم
فیبر خوراکی در یک وعده 1 گرم
قند در یک وعده 2.5 گرم
پروتئین در یک وعده 4.4 گرم
*این غذا مناسب افراد دیابتی است. کسانی که به دیابت مبتلا هستند باید مواظب سطح قند خون خود باشند بنابراین توصیه می شود غذایی میل کنند که موجب افزایش ناگهانی قند خونشان نشود. کدو سبز دقیقاً دارای این ویژگی می باشد. پروتئین، فیبر و چربی موجود در این غذا باعث می شود قند خونتان ناگهانی بالا نرود و این اتفاق به مرور بیافتد.