مواد لازم
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
شکر300 گرم
شکلات تلخ و شیرین 280 گرم
آرد همه منظوره155 گرم
روغن کانولا ½ پیمانه (120 میلی لیتر)
شیر سویا ⅓ پیمانه (80 میلی لیتر)
شکلات تلخ 50 درصد ⅓ پیمانه (25 گرم)
وانیل 2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر ¾ قاشق چای خوری
نمک ½ قاشق چای خوری
طرز تهیه
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. با یک قاشق چایخوری روغن یک تابه ی مخصوص فر 23 در 33 سانتیمتری را چرب کنید. کف آن کاغذ روغنی بیندازید به شکلی که کمی از لبههای آن آویزان باشد. با 1 قاشق چایخوری دیگر روغن روی کاغذ را هم چرب کنید. شکلات را به شکل تکههای کوچک بشکنید یا خرد کنید و آن را در یک قابلمه دوجداره یا ماکروویو آب کنید. در ماکروویو 45 ثانیه حرارت دهید سپس هم بزنید. سپس 30 ثانیه دیگر حرارت دهید و باز، هم بزنید، در صورت لزوم 15 ثانیه دیگر حرارت دهید تا کامل آب شود. وقتی شکلات آب شد، روغن و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شیر سویا، تخم مرغها و وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. نمک، بکینگ پودر و کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر آرد را در چهار نوبت اضافه کنید و بین هر نوبت به خوبی هم بزنید. مخلوط را با ملاقه داخل ظرف بکشید و آن را به صورت یکدست پهن و صاف کنید. تا زمانی که رویهی براونی خشک به نظر برسد و به خلال دندانی که در وسط آن فرو میکنید یک مقدار از مواد چسبیده باشد در فر بپزید. بگذارید 30 دقیقه بماند و خنک شود سپس حداقل یک ساعت در فریزر قرار دهید.