جراحی درون بین و کم تهاجمی عمومی درمان جراحی چاقی مرضی

براونی شکلاتی

در این قسمت دستور آشپزی براونی شکلاتی رژیمی مناسب بیمارانی که عمل جراحی بای پس معده شده اند را مشاهده خواهیم کرد.

 ‎مواد لازم

‎تخم مرغ بزرگ ‎3 عدد

‎شکر300 گرم

شکلات تلخ و شیرین ‎280 گرم 

آرد همه منظوره155 گرم

‎روغن کانولا ‎½ پیمانه (120 میلی لیتر)

 ‎شیر سویا ‎⅓ پیمانه (80 میلی لیتر)

شکلات تلخ 50 درصد ‎⅓ پیمانه (25 گرم)

وانیل ‎2 قاشق چای خوری

‎بکینگ پودر ‎¾ قاشق چای خوری

‎نمک ‎½ قاشق چای خوری

 

‎ طرز تهیه

‎فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. با یک قاشق چایخوری روغن یک تابه ی مخصوص فر 23 در 33 سانتی‌متری را چرب کنید. کف آن کاغذ روغنی بیندازید به شکلی که کمی از لبه‌های آن آویزان باشد. با 1 قاشق چایخوری دیگر روغن روی کاغذ را هم چرب کنید. شکلات را به شکل تکه‌های کوچک بشکنید یا خرد کنید و آن را در یک قابلمه دوجداره یا ماکروویو آب کنید. در ماکروویو 45 ثانیه حرارت دهید سپس هم بزنید. سپس 30 ثانیه دیگر حرارت دهید و باز، هم بزنید، در صورت لزوم 15 ثانیه دیگر حرارت دهید تا کامل آب شود. وقتی شکلات آب شد، روغن و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شیر سویا، تخم مرغ‌ها و وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. نمک،‌ بکینگ پودر و کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر آرد را در چهار نوبت اضافه کنید و بین هر نوبت به خوبی هم بزنید. مخلوط را با ملاقه داخل ظرف بکشید و آن را به صورت یک‌دست پهن و صاف کنید. تا زمانی که رویه‌ی براونی خشک به نظر برسد و به خلال دندانی که در وسط آن فرو می‌کنید یک مقدار از مواد چسبیده باشد در فر بپزید. بگذارید 30 دقیقه بماند و خنک شود سپس حداقل یک ساعت در فریزر قرار دهید.