جراحی درون بین و کم تهاجمی عمومی درمان جراحی چاقی مرضی

بلدرچین کبابی

در این قسمت دستور آشپزی بلدرچین کبابی رژیمی مناسب بیمارانی که عمل جراحی بای پس معده شده اند را مشاهده خواهیم کرد.

مواد لازم

کالری بلدرچین 8 عدد 100 گرم / 151 کالری

خامه 2/1 پیمانه 100 گرم / 350 کالری

زعفران آب شده 1قاشق سوپخوری 100 گرم / 310 کالری

کره آب شده 50 گرم 100 گرم / 737 کالری

روغن زیتون 4/1 پیمانه 100 گرم / 0 کالری

آبلیمو 2/1 پیمانه 100 گرم / 5 کالری

نمک و فلفل به میزان لازم 100 گرم / 0 کالری

 

طرز تهيه:

بلدرچین ها را خوب بشویید و بگذارید کاملاً خشک شود.

سپس آنها را از بالا به پایین دو تکه برش داده. خامه را با چنگال خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

روغن زیتون، آبلیمو، زعفران، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

قطعه های بلدرچین را در سس بخوابانید و به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس بلدرچین ها را از سس خارج کرده و به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید.

در حین پخت مرتب بلدرچین ها را با برس به کره آغشته کنید.

باید دقت کنید که گوشت بلدرچین زود پخته می شود و نباید بگذارید که خشک شود.

 

خواص زعفران :

زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا می باشد. همچنین موجب کاهش چربی و کلسترول خون می گردد. زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از بیماری های قلبی و سرطان، تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون است.

از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم، بیماری های پوستی، بیماری های چشم، عفونت ادراری، یرقان، پیش انداختن قاعدگی، رفع نفخ شکم، درمان معده درد و درمان کم خونی استفاده می شود.