دسر رژیمی پاناکوتا (شکلاتی)
اطلاعات غذایی :
انرژی کل19/6 کالری
کربوهیدرات 11 گرم
چربی 5/8 گرم
پروتئین 6/7 گرم
قند 2/8 گرم
مواد لازم :
شیر 1 لیوان
شکلات تلخ 10 گرم
ژلاتین 10 گرم
عسل 10 گرم
طرز تهیه :
شیر سرد را داخل ظرف شیرجوش میریزیم ، ژلاتین و شکلات تلخ را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم و شعله گاز و روشن میکنیم و تا زمانی که کف کند و بالا بیاید هم میزنیم. سپس داخل قالب های سیلیکونی مان میریزیم و به مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال میگذاریم. وقتی آماده شد و از یخچال خارج کردیم ، موقع سرو در صورت دلخواه به آن عسل اضافه میکنیم.